Assalamualaikum | Welcome to My Blog | Sila Masukkan Address Blog Anda Dibawah Ini | Terima Kasih
Post

Gambar Bayi Yang Dibuang Dari Tingkat 5


Gambar bayi dicampak dari tingkat lima sebuah pangsapuri di Sentul Utara, MasyaAllah...apa nak jadi manusia zaman sekarang, sanggup mencampak bayi yang masih bernyawa tanpa perikemanusiaan.

Rasa tersentuh hati ini, melihat gambar bayi ini, dengan kepala berkecai dipercayai akibat dicampak dari tingkat lima...sungguh kejam pelaku ini…binatang pun pandai melindungi anak sendiri...inikan manusia, yang mempunya hati dan perasaan sanggup bertindak kejam…:( 

Gambar ini, saya ambil kat facebook ade seorang kawan share, dan tanpa berlengah-lengah lagi saya pun share untuk kawan2 lain, untuk di ambil sebagai pengajaran…

Bayi tidak berdosa…tolonglah lindungi mereka…jangan buang atau berbuat kejam seperti ini :(

~ sgt-sgt kijam.. sampainya hati buat kat bdk kecik tu mcm tu.. bb tu x berdusa pun.. y berdusa diri sendri.. dah buat dusa.. p top up byk2 lgk... sedeynye shiannye kt bb tu..:(~

itula..baby tu xsalah..klu da rs xnk jg bg kt org lain pon xpe..sggup dia wt cmtu..sedih sgt2.. :(

Related Posts with Thumbnails
Selamat Datang ke aljanggut.blogspot.com Dijemput kepada sahabat-sahabat untuk menghantar sebarang artikel ilmiah iaitu di aljanggut@yahoo.com, artikel tersebut akan dinilai sebelum dipaparkan di sini -Semoga dapat mengambil istifadah dan manfaat dari laman ini-

About Me

My Photo
Selangor, Kelantan, Laut Merah, Germany
|.::Kuliyyah of Theology, Major In Belief & Philosophy::.|.::Kuliyyah of Arabic, International Islamic University Malaysia::.|

Chat Here

Visitors

Hye, anda tidak keseorangan di blog ini kerana sekarang Orang Sedang Menemani Anda!

Categories

About This Blog

Disclaimer

Please note that NONE of the files listed on this blog are stored on the site. We only serve to index contents available from other sites as a convenient and easy way for our visitors to find files that have been shared by their respective copyright owners.

As such, we DO NOT claim ownership rights of any documents and/or materials accessible or made available on this site, nor assume any responsibility for the contents on any externally-linked site or for any links on any externally-linked site. Use of this site is therefore solely at your own discretion.

If you believe that your copyrighted material may have been unintentionally infringed, please write to us directly for immediate removal.

::. aljanggut .::

Money Exchange